IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Вече съм стар“: Джейсън Момоа с множество контузии заради „Аквамен“

30 октомври 2021 15 00

Актьорът разкрива какви наранявания е получил

Снимка: БГНЕС

Джейсън Момоа бързо се превърна в един от любимите ни актьори, след като го видяхме за първи път в „Игра на тронове“. Разбира се, той има дълга кариера преди да се присъедини към HBO, но именно във фантастичната поредица по книгите на Джордж Мартин Момоа показа таланта си. За наше огромно съжаление, животът му като Хал Дрого е доста къс, тъй като героят умира още през първи сезон.

Талантът на Джейсън обаче вече е видим за всички, както и сексапилната му външност. Най-вероятно повече заради първото, отколкото заради второто, той започва да получава все повече повиквателни за различни филми, като един от най-успешните и известните е „Аквамен“. Там Момоа играе получовека, полуатлантидеца Артър Къри, който е законният престолонаследник на подводното кралство Атлантида. Първият филм е огромен хит, печелейки 1,148 млрд. долара в световен мащаб. Именно затова от вселената на DC Comics решават да направят продължение.

В момента 42-годишният Момоа снима „Аквамен и изгубеното кралство“, който трябва да излезе на 16 декември 2022 година. Въпреки невероятната си физика и добро здравословно състояние, актьорът споделя, че е изпитвал трудности при снимането на някои сцени. Ситуацията се влошила още повече, когато Джейсън получил травми заради многото екшън във филма.

„Вече остарявам. Имам проблем с очите, заради което трябваше да отида на операция. След това получих херния, извадих си реброто, просто се разбих“, казва Момоа пред Елън Дедженеръс. Той допълва, че дава всичко от себе си по време на снимките, но понякога нещата излизат извън контрол и годините си оказват влияние. Въпреки контузиите и болките, актьорът гарантира, че филмът ще е прекрасен и ще се хареса на публиката.

Джейсън снима втория „Аквамен“ още от лятото, но рядко говори за детайлите около него. Все пак той зарадва феновете с няколко снимки зад кулисите, като дори показа новия костюм на героя си. В социалните мрежи актьорът публикува снимка, на която Аквамен е облечен със златна ризница и зелени панталони, които са добре прибрани във високи зелени ботуши. В ръцете си, разбира се, държи златния тризъбец, с който ще пази кралството си.

„Втори рунд. Нов костюм. Повече действие“, написа Момоа. Освен златната ризница и зелените панталони, Аквамен ще носи и изцяло черен костюм. Колегата на Джейсън, Яхия Абдул-Матин II, заяви, че сценарият на втория филм е доста по-добър от този на първия. Според него, в „Аквамен и изгубеното кралство“ героите разкриват много повече от своята история.

„Аквамен и изгубеното кралство“ трябва да излезе по кината на 16 декември 2022 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари